Magazine

Android Magazine is het grootste Nederlandstalige blad dat zich richt op Google’s platform. Dit magazine staat boordevol apps, reviews en workshops voor de Android enthousiasteling!

Android maakt momenteel een stormachtige groei door. Het is dan ook niet zo gek dat Google’s platform Apple van de troon heeft gestoten. De Google Play Store heeft een toenemend aanbod aan apps, waardoor de vraag naar advies steeds groter wordt. Android Magazine speelt hierop in door elk nummer tientallen apps grondig te testen, zodat jij precies weet welke de moeite waard zijn.

Maar dit magazine gaat verder! Wat dacht je bijvoorbeeld van reviews van de heetste smartphones en tablets? Elke editie testen we de nieuwste toestellen, zodat jij goed beslagen ten ijs komt wanneer je een nieuw toestel wilt aanschaffen. Ook is er elk nummer ruime aandacht voor accessoires – van beschermhoesjes tot draadloze headsets.

Een groot deel van Android Magazine bestaat uit tutorials. Denk aan eenvoudige workshops zoals het instellen van je wifi, e-mail en agenda. Gevorderden worden in dit blad bediend met ingewikkeldere workshops, bijvoorbeeld over het rooten van je toestel. Verder besteden we aandacht aan interviews met relevante personen uit de branche. Ook interessante features, zoals tips om de accuduur te verbeteren, passeren de revue. Tot slot volgen we in de rubriek Actueel alle ontwikkelingen over het spannendste mobiele platform van dit moment!

Heb je vragen aan de redactie over de inhoud van het magazine Android Magazine? Richt deze dan aan redactie@android-magazine.nl

Verschijningsdata Android Magazine

Android Magazine Verschijningsdatum
Android Magazine uitgave 28 3 februari 2015
Android Magazine uitgave 29 17 maart 2015
Android Magazine uitgave 30 6 mei 2015
Android Magazine uitgave 31 16 juni 2015
Android Magazine uitgave 32 4 augustus 2015
Android Magazine uitgave 33 15 september 2015
Android Magazine uitgave 34 3 november 2015
Android Magazine uitgave 35 15 december 2015

Bekijk de inhoud van eerdere nummers van Android Magazine hier